Bred plastalliance deltog i SUK-festival i Slagelse

Slagelse Kommune har fornylig afholdt den såkaldte SUK-festival, der er en kombineret uddannelses- og karrieremesse for unge mellem 14 og 30 år. Blandt udstillerne var en bred plastalliance bestående af repræsentanter fra DBI Plastics, Den jydske Haandværkerskole og Plastindustrien.

Del:

I starten af september havde Slagelse Kommune inviteret til Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival (SUK-festival), hvor målgruppen er unge mellem 14 og 30 år.

Formålet med messen er, at de unge kan komme i direkte kontakt med uddannelsesinstitutioner og private virksomheder for at høre om, hvad de kan tilbyde af job- og uddannelsesmuligheder.

I år deltog flere end 7000 unge fra hele Vestsjælland, så der var solid opbakning til festivalen, der har eksisteret siden år 2010.

Blandt udstillerne var en bred plastalliance bestående af repræsentanter fra DBI Plastics, Den jydske Haandværkerskole og Plastindustrien. Alliancen havde som en fælles mission at fortælle deltagerne om de mange spændende karrieremuligheder, der er i Plastindustriens medlemsvirksomheder og inden for plastområdet generelt.

Tilstedeværelsen, med den lokale virksomhed DBI Plastics i spidsen, gav god mulighed for at udbrede kendskabet til plastmageruddannelsen i et lokalt perspektiv og som en attraktiv uddannelse med en karriere i en lokal virksomhed som lokkemad.

Det er Plastindustriens erfaring, at hvis en ung, potentiel lærling, fatter interesse for en karriere i en virksomhed, som de måske kender fra lokalområdet, så vokser både mobiliteten og villigheden til at forfølge en uddannelsesdrøm, der kræver periodisk skoleophold langt fra hjemmet.

LÆS OGSÅ: DBI Plastics kæmper aktivt for kompetent arbejdskraft