Bi-Plast kombinerer både fornyelse og kontinuitet ved generationsskifte

Ikke-kategoriseret

Sprøjtestøbevirksomheden Bi-Plast har netop foretaget et generationsskifte, hvor Ulrik Juel Nielsen er trådt ind som ny anpartshaver og direktør. Sammen med den nuværende produktionschef og anpartshaver Jette B. Nielsen har Ulrik Juel Nielsen en filosofi om at videreudvikle Bi-Plast uden at give afkald på virksomhedens fundamentale styrker. 

Del:

Bi-Plast Consult ApS foretog ved årsskiftet et såkaldt glidende generationsskifte, hvor Ulrik Juel Nielsen overtog Ove Nielsens ansparter i Svendborg-virksomheden, der sprøjtestøber tekniske emner i termoplast.  


 

Fakta om Bi-Plast Consult ApS:

 

  • Virksomheden blev etableret i 1972, og den er beliggende i Svendborg med små 10 medarbejdere.

  • Virksomheden sprøjtestøber både små og store tekniske emner til eksempelvis møbel- og designindustrien.

  • Virksomheden har bl.a. specialiseret sig i at benytte ’Monosandwich-støbning’, hvori to plastmaterialers egenskaber forenes i ét emne, således at emne har ét skindmateriale og ét kernemateriale.

  • Virksomheden er medlem af Plastindustrien. 
 

Samtidig fortsætter Jette B. Nielsen med sin andel i firmaet, hvor hun til daglig varetager rollen som produktionschef.

Ove Nielsen startede den mindre sprøjtestøbevirksomhed i 1972, og han vil fremover være tilknyttet virksomheden som teknisk konsulent.

Den nye direktør og anpartshaver i Bi-Plast – Ulrik Juel Nielsen – kommer fra en stilling som salgsdirektør i en sjællandsk plastvirksomhed, og han har tænkt sig at holde fast i virksomhedens grundlæggende styrker:

– Da muligheden for at få foden under eget bord opstod, så slog jeg til. Bi-Plast er nemlig en virksomhed, der igennem årene altid har prioriteret at være teknologisk opdateret og meget servicemæssigt orienteret, hvilket passer godt til min person. Derfor kommer generationsskiftet ikke til at ændre på virksomhedens grundlæggende værdier og styrker. Vi har en klar forpligtelse til kontinuerligt at levere den kvalitet, som vores kunder kender og forventer.

Den anden anpartshaver – og produktionschef – Jette B. Nielsen understreger også, at Bi-Plast fortsat vil gøre sig umage for at imødekomme kundernes fremtidige ønsker:

– Vi har mere end 40 års erfaring med at sprøjtestøbe både små og store emner til at lige fra møbelbranchen til industrien, og vi har også muligheden for at producere større serier. I Bi-Plast er vi traditionelt gode til at lytte til vores kunders behov, og vi kan tilbyde en høj grad af fleksibilitet. De værdier kommer vi til at holde fast i. 

Bi-Plast er specialist i ’Monosandwich-støbning’, der er en to-komponentstøbning, som bl.a. kan give et emne flere funktioner og samtidig holde emne og formomkostningerne nede. 

Fornyelse skal bringe Bi-Plast tættere på kunderne

Virksomhedens nye direktør Ulrik Juel Nielsen, der er uddannet plastingeniør, forventer dog, at generationsskiftet kommer til at medføre en vis grad af fornyelse:

– Jeg har tidligere arbejdet meget med ’early supplier involvement’ og ’minimal supply chain management’ for at optimere kundens værdiskabelse i de enkelte processer. Både i forhold til danske og til europæiske kunder. Vi vil med andre ord meget gerne endnu tidligere med i kundernes designfase, og mine tidligere erfaringer med netop dette vil jeg naturligvis tage med mig i min nye rolle hos Bi-Plast.

Annonce…###REKLAME###