Danske virksomheder vinder WorldStar Awards

Den årlige WorldStar Award-konkurrence er netop blevet afholdt, og der tilfaldt hæder til emballageprodukter fra både RPC Superfos og Færch Plast. Vinderne blev fundet af repræsentanter fra 17 forskellige emballageforeninger.

Del:

Der var grund til dansk glæde, da der i sidste måned blev uddelt de prestigefyldte WorldStar Awards. Repræsentanter fra 17 emballageforeninger og medlemmer af WPO (World Packaging Organisation) bedømte i alt 264 emballager fra 37 lande, der deltog i dette års WorldStar Awards.

Danmark vandt bl.a. WorldStar Awards 2015 for:

  • MAPET II plastbakke, Færch Plast A/S
  • HalfMoon sprøjtestøbt beholder, RPC Superfos A/S og Royal Canin

Dommersessionen fandt sted den 19. november under den tredje dag i WPO bestyrelsens mødeprogram, der blev afholdt i Colombo, Sri Lanka.

Det ugentlige program omfattede arbejdsgruppemøder, bestyrelsesmøde, en international kongres (Packaging for Global Economic Resurgence) og selvfølgelig dommersessionen, der var arrangeret af WPOs medlem i Colombo, Sri Lanka Institute of Packaging.

RPC Superfos A/S blev hædret for denne HalfMoon sprøjtestøbte beholder.

Antallet af WorldStar Awards 2015 vindere er 148 emballager og er efter kategori fordelt således: Drikkevarer 38 (ud af 71 emballager), fødevarer 36 (ud af 69), sundhed 13 (ud af 27), husholdning 12 (ud af 16), farmaceutisk 14 (ud af 16), elektronik 8 (ud af 9), diverse 25 (ud af 46) og endelig Point of Sale 2 (ud af 10).

Det land der modtog flest priser, var USA med 21 WorldStar Awards.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Kandidaterne til de særlige kategorier, Præsidentens Award, Sustainability Award og Marketing Award, vil blive annonceret i januar 2015. Alle vindere vil blive inviteret til en ceremoni under IPACK-IMA 2015 udstillingen i Milano, Italien, der afholdes den 19.-23. maj 2015.

Den komplette liste over vinderne af WorldStar Awards 2015 er offentliggjort på www.worldstar.org.