Millionfremgang hos Trioplast i Nyborg

Plastvirksomheden Trioplast i Nyborg har netop offentliggjort årsregnskab for 2013, og tallene taler sit klare sprog. Det går godt for Trioplast. Både virksomhedens omsætning og overskud er nemlig vokset med flere millioner i det forgangne år.

Del:

Trioplast Nyborg A/S, der producerer plastemballage, har haft travlt i år 2013. Det kan man konkludere på baggrund af årsregnskabet for sidste år, som virksomheden netop har offentliggjort.

I år 2013 omsatte Trioplast i Nyborg, som er datterselskab af den svenske koncern Trioplast Industrier AB, for 556 millioner danske kroner, hvilket er mere end 13 millioner kroner end i år 2012.

Virksomhedens overskud er også vokset i takt med den stigende omsætning, og regnskabet viser, at overskuddet i år 2013 blev på knap 21 millioner kroner mod 16,5 millioner kroner i år 2012.

I regnskabet skriver ledelsen i Trioplast, at årets økonomiske resultat er tilfredsstillende. Dernæst bemærker ledelsen også, at virksomheden fortsat oplever en intens konkurrencesituation på begge af virksomhedens forretningsområder, der er industriemballage (FFS-folie, krympefolie og hættestrækfolie) og affaldssække.

Det primære marked for industriemballagen er Europa, hvor affaldssække i højere grad bliver solgt til kommunale aktører og forbrugere i Skandinavien.

Positive forventninger

Af ledelsesberetningen fremgår det også, at virksomhedens ledelse forventer, at indtjeningen fremover bliver forbedret. Trioplast anfører dog, at efterspørgslen efter emballage i høj grad er påvirket af de internationale konjunkturer, hvorfor væksten formentlig kun bliver af begrænset omfang. Et andet – lettere uforudsigeligt element – der også spiller ind på virksomhedens fremtidige resultater, jf. ledelsesberetningen, er udviklingen i råvarepriser.

LÆS OGSÅ: Afgiftslempelse i Vækstplan DK sikrer jobs hos Trioplast

Årsregnskabet blev godkendt den 11. februar på virksomhedens ordinære generalforsamling.

Trioplast har i øjeblikket 176 medarbejdere ansat, hvilket er på niveau med antallet af medarbejdere i 2012. Virksomheden er miljøcertificeret efter ISO 14001.