Et generations- og ejerskifte kræver planlægning

Ikke-kategoriseret

NETVÆRKSDAG: Hans Henrik Bonde Nielsen fra KPMG satte på Netværksdagen særligt fokus på de mange forskellige faktorer, der er vigtige at overveje nøje, når et generationsskifte står for døren. Derfor opfordrede Hans Henrik Bonde Nielsen også til at starte processen så tidligt som overhovedet muligt.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

 

Hans Henrik Bonde Eriksen er senior tax partner hos KPMG, og han har mange års erfaring med at rådgive virksomhedsejere, der står foran et generationsskifte. Det var også temaet for hans oplæg på årets Netværksdag.

I sit oplæg tydeliggjorde Hans Henrik Bonde Eriksen, at det er en rigtig god idé at få forberedt et generationsskifte i virksomheden i god tid, da der er at hav af faktorer, som spiller ind på processen. Både på det personlige og på det økonomiske plan.

–  Hvis man ikke har en strategi for gennemførelsen af et generationsskifte, så er det som at have et skib uden en rorstyring. Min erfaring er, at alle parter ofte får et bedre resultat ud af et salg, hvis man er godt forberedt. Og det kan man bl.a. blive ved at dele processen op i mindre dele og ikke mindst ved at inddrage professionel rådgivning, da der er mange skatteretlige faldgruber, sagde Hans Henrik Bonde Eriksen.

Læs mere om Hans Henrik Bonde Eriksen her: KPMG – Hans Henrik Bonde Eriksen.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Se Hans Henrik Bonde Eriksens præsentation:

Læs om de forskellige oplæg og se billederne

Der er skrevet en artikel om hver af de fem oplæg på Netværksdagen, som du finder links til her: