To plastdirektører er blandt Danmarks bedste

Ikke-kategoriseret

Jyllands-Posten har i samarbejde med Dansk Aktie Analyse foretaget en rundspørge blandt landets magtfulde porteføljemanagere for at kortlægge de bedste topledere i Danmark. Med helt i toppen er to repræsentanter fra plastbranchen.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Dansk Aktie Analyse har på vegne af Jyllands-Posten gennemført en analyse af ledelseskvaliteten i de største børsnoterede selskaber. 13 forskellige porteføljemanagere hos de største investeringsforeninger er blevet bedt om at vurdere topledelsen i ca. 50 børsnoterede virksomheder.

Helt i toppen af listen finder man igen Lars Rebien Sørensen fra Novo Nordisk, og på en 3. plads finder man Lars Rasmussen fra Coloplast. Med på listen er også Frank Gad fra SP Group på en 20. plads, så overordnet må man sige, at plastbranchen er godt repræsenteret i det fine selskab over Danmarks bedste direktører.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Høj troværdig giver point

Det er særligt på spørgsmålet om troværdighed, at Lars Rasmussen scorer mange point, og Lars Rasmussen opnår da også en samlet score på 12-skalaen på 9,71.

Kim Ruberg, seniorpartner i Jøp, Ove & Myrthu, forklarer til Jyllands-Posten, at netop troværdighed og et skarpt forretningsmæssigt fokus giver mange pluspoint hos aktionærerne:

– De bedste direktører er yderst solide uden at skulle være flamboyante i medierne hele tiden. De passer deres virksomheder og holder sig til deres geschäft.

I bunden af listen finder man bl.a. Eyvind Kolding (Danske Bank) og Jacob Meldgaard (Torm).