DAKOFA afholder årsmøde med kendte oplægsholdere

Ikke-kategoriseret

Den 26.-27. september afholder DAKOFA årskonference på Hotel Grand Park i Korsør. Dette års tema for konferencen er de muligheder, der er for den danske miljø- og affaldsbranche. Den kommende ressourcestrategi – der formentlig også omhandler genanvendelse af plast – er et naturligt omdrejningspunkt for debatten på konferencen. På programmet er en række kendte oplægsholdere.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

DAKOFAs årskonference 2013 tager sit udspring i de enestående muligheder, der er for den danske miljøbranche generelt og affaldsbranche specifikt. Konferencen bærer titlen ”Innovation og grøn vækst i affaldssektoren – Danmark tilbage i førertrøjen”, og den finder sted den 26.-27. september på Hotel Grand Park i Korsør. 

LÆS OGSÅ: DAKOFA-konference satte fokus på bedre udnyttelse af plastaffald

Konsekvenserne af ”Den nationale ressourcestrategi”, som regeringen meget snart præsenterer, kan meget vel blive et tiltrængt boost til affaldssektoren og være anledningen til et solidt makkerskab mellem økonomiske og miljømæssige hensyn, hvorved Danmark igen kan iklæde sig den gule førertrøje i forhold til grøn vækst.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Bredt program med kendte oplægsholdere

Årskonferencens program er sammensat af indlæg, der rimer på den grønne omstilling, offentligt-privat samarbejde samt konkrete projekter med sigte på at komme morgendagens ressourcedagsorden i møde. 

Blandt oplægsholderne er bl.a. Niels Åkerstrøm (CBS), Lone Loklindt (Formand for Folketingets Miljøudvalg) og Christine Feldthaus (livstilsekspert). Om aftenen er der underholdning ved Mick Øgendahl (komiker).

Tilmelding sker via DAKOFA.dk.