Wittmann Battenfeld indbyder til kompetencedage

Ikke-kategoriseret

Under mottoet ”Power for the Future“ præsenterer Wittmann Battenfeld på dette års kompetencedage i Kottingbrunn sine gæster for innovativ sprøjtestøbeteknik, automatisering og periferi-udstyr. I anledning af kompetencedagene åbner virksomheden også en ny montagehal til store maskiner. 

Del:

”Power for the Future” er overskriften, når Wittmann Battenfeld indbyder til kompetencedage den 24. og 25. april hos maskinproducentens hovedsæde i Kottingbrunn i Østrig.

 

Wittmann Battenfeld har i de forløbne år helt fornyet og udvidet sit produkt­program og kan tilbyde kunder moderne, innovative sprøjte­støbe­maskiner og -anlæg.

Virksomheden har for nylig åbnet en ny montagehal for store maskiner. Med denne hal, der anvendes til montering af virksomhedens store maskiner, MacroPower, har givet Wittmann Battenfeld i alt 3.000 m² i ekstra produktionskapacitet. På Wittman Gruppens kompetencedage anvendes denne nye hal til at vise både MacroPower-maskiner med interessante anvendelser og montering af store maskiner.

Præsentation af produktporteføljen

I løbet af kompetencedagene præsenteres de besøgende for hele produktporteføljen fra selskaberne under Wittmann Battenfeld med 17 sprøjtestøbe­­maskiner og omfattende periferi-udstyr. Der vil især fokus på maskinerne fra PowerSerien. På de udstillede MicroPower-maskiner præsenteres først produktion af et mikro LSR-emne inden for medicinsk teknologi. De udstillede maskiner fra EcoPower-serien koncentrerer sig hovedsageligt om emballeringsområdet med IML teknologi og præcisionssprøjtestøbning.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Som højdepunkt inden for den nu komplette MacroPower-Serie præsenteres den første store MacroPower E Hybrid maskine. Hybrid-versionen fra MacroPower udviser højeste præcision og dynamik via det fuldelektriske sprøjteaggregat og den bedste energieffektivitet med den servo-hydrauliske MacroPower lukkeenhed.

Kompetencedagene åbnes med en række interessante tekniske foredrag via interne og udefra kommende foredragsholdere. Foredragene holdes på tysk og oversættes simultant til engelsk. Herudover har Wittmann Battenfelds gæster også mulighed for at besøge WITTMANN Kunststoffgeräte GmbH i Wien. En fælles middag med aftenprogram afslutter begge dage med samme program.