Sådan styrker du produktiviteten og bliver langt mere konkurrencedygtig

Ved at deltage i denne benchmark undersøgelse om produktivitet kan du sammenligne din virksomhed med andre virksomheder – både dem der ligner og de bedste i branchen. Hvor ligger din virksomhed?

Del:

Af Claus Henriksen, chef for virksomhedsudvikling i Plastindustrien

Undersøgelser viser, at der er meget stor forskel mellem middel performende og bedst performende virksomheder. Ved at deltage i denne undersøgelse får du konkrete redskaber til at gennemføre forbedringer i din virksomhed og komme tættere på / blive som de bedst performende virksomheder. Undersøgelsen omfatter brugen af teknologi, organisation og ledelse.

Læs resten af nyheden under annoncen…###REKLAME###

Ca. 500-600 danske virksomheder vil deltage i undersøgelsen – det er gratis at deltage – og der er fuld anonymitet. Ca. 40 plastvirksomheder deltager allerede – og kan vi få flere til at deltage kan vil vi få særbehandling i undersøgelsen. PD opfordrer sine medlemmer at deltage i undersøgelsen.
Bag undersøgelsen er blandt andre Industriens Fond, AAU, SDU, og CBS – med professor Anders Sørensen, der deltog på Plastindustriens Netværksdag i november.