Årets lærling er plastmager

Ikke-kategoriseret

Hos Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S har de i Linda Jørgensen en plastmager, der er lidt udover det sædvanlige. Hun nemlig har fået DI Roskilde/Køge Bugts pris som årets lærling. Hun får prisen for sin store ihærdighed og for evnen til at skabe begejstring.

Del:

Af Asbjørn Lindsø

Proaktiv, energisk, festlig og empatisk – et energibundt, der gerne går langt over det forventede, når hun bliver præsenteret for en opgave. Sådan beskriver kollegerne årets lærling i DI Roskilde/Køge Bugt: Linda Jørgensen.

Linda Jørgensen er i dag færdiguddannet plastmager og arbejder hos Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S i Kamstrup lidt uden for Roskilde. Både chefen og kollegerne på virksomheden fremhæver Linda Jørgensens ihærdighed i det daglige arbejde, hendes optimisme og evne til at skabe begejstring:

“For Linda Jørgensen er engagement og initiativ en naturlig del af opgaveløsningen, og hun er altid klar til at dele erfaringer og viden med andre. Det viste hun blandt andet, da hun i februar foran 100 deltagere på EU-konferencen ”From school to work” på flot engelsk fortalte om vekseluddannelsessystemets fordele, og om hvordan det er at arbejde som voksenlærling på en dansk arbejdsplads,” siger produktionschef på Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S, Christian G. Larsen

Under sin læretid har Linda Jørgensen gang på gang udmærket sig ved at gøre en ekstra indsats, der lå langt udenfor en lærlings kompetenceområder for at sikre produktets kvalitet. Hun har et udviklet øje for, hvad der skal til for at levere en kvalitetsløsning og påtager sig gerne og af eget initiativ opgaver, der typisk ville blive udført af en teamleder.

Læs resten af nyheden under annoncen…###REKLAME### 

Vildt overasket

Linda fik overrakt prisen 26. juni, og hun er selvsagt meget stolt:

“Jeg vidste slet ikke, at min virksomhed havde indstillet mig til prisen, så jeg blev vildt overrasket, da min chef ringede og fortalte mig, at jeg havde vundet. Det er en stor ære, og jeg bare virkelig glad for, at der er blevet lagt mærke til det arbejde jeg udfører hver dag,” siger hun.

Linda Jørgensen har været hos Thermo Fisher Scientific i 12 år. Hun startede som operatør i 2000 og begyndte i 2009 på uddannelsen til voksenplastmager. Hun har skoleperioderne pendlet frem og tilbage mellem hjemmet i Ringsted og AMU Syd i Ribe. Hun afsluttede uddannelsen i maj i år og fik i den forbindelse en bronzemedalje for sine fine eksamensresultater.