Kompositkonference kommer til København

Ikke-kategoriseret

København har vundet værtskabet for verdens største konference om kompositmaterialer. Op mod 2.000 branchefolk ventes til konferencen, der bliver et unikt udstillingsvindue for danske, grønne løsninger. Plastindustriens Kompositsektion var involveret i vinderbuddet.

Del:

Af Asbjørn Lindsø, Plastindustrien

The International Conference on Composite Materials er den absolut største og vigtigste konference om kompositmaterialer i verden. Det er nu blevet offentliggjort, at København har vundet værtskabet for den 20. i rækken, der finder sted i 2015.

Bag vinderbuddet står Plastindustriens Kompositsektion sammen med DTU, Risø-DTU og Aalborg Universitet. Derudover har også forskere fra Sverige og Norge samt kongresarrangøren MCI og Wonderful Copenhagen været med. Overskriften for konferencen bliver ”sustainable composite solutions to global challenges”.

Læs resten af nyheden under annoncen…###REKLAME###

-Det er en kæmpe gevinst for den danske kompositindustri, at konferencen nu skal afholdes i Danmark. Vi får en enestående mulighed for at brande danske kompositvirksomheder som førende inden for udvikling og fremstilling af bæredygtige materialer og produkter. Konferencen tiltrækker desuden udenlandske forskere til de danske forskningsmiljøer i videncentrene og industrien, hvilket vil bidrage yderligere til at styrke branchen, siger miljøchef i Plastindustrien Helle Fabiansen.

Danmark var i hård konkurrence med den kinesiske by Xian om værtsskabet. Konferencen, der løber over fem dage, skal holdes i Bella Center, og forventes at skabe en direkte omsætning til København på mere end 30 millioner kroner.