Sidste udkald for tilmelding til Tech Tour 2017

Ønsker du at deltage i Tech Tour 2017 i Billund, skal du skynde dig. Tilmeldingen til teknologimessen lukker nemlig den 20. april. Dagen er en god mulighed for at få indblik i, hvad der foregår hos virksomhederne og blive klogere på de nyeste teknologier.

Del:

Har du husket at tilmelde dig Tech Tour 2017 i Billund? Hvis ikke, så skal du gøre det senest torsdag 20. april. Tilmeld dig og mød fire Billund-virksomheder til en spændende dag i teknologiens tegn.

En anderledes teknologimesse

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder fra Billund holder åbent hus på samme dag, torsdag d. 27. april. På dagen kan du opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol.

Du får indblik i:

  • Engineering, herunder 3D konstruktion, styrkeberegning og simulering.
  • 3D printprocesser og materialer.
  • Værktøjskonstruktion og -fremstilling.
  • Sprøjtestøbning og plastforarbejdning.
  • Stanseproduktion.
  • 3D scanning og måleteknik.
  • Automatiseret kvalitetskontrol.

Hvem er målgruppen?

Alle, der er interesserede i at få et kig bag facaden på fire spændende virksomheder, og som vil opleve nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Dørene er åbne fra 9.00-16.00 d.27. april, og du kan komme på det tidspunkt og i det tidsrum, der passer dig bedst. Du kan besøge alle fire virksomheder eller kun udvalgte. Der kører shuttlebusser mellem virksomhederne, men du kan også tage din egen bil.

Arrangementet er gratis, og der bliver serveret frokost og forfriskninger i løbet af dagen.

Virksomheder

DAVINCI development A/S

Engineering og 3D print

DAVINCI development er et komplet engineering- og udviklingsfirma, som professionelt og effektivt løser produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt. I tæt dialog med kunden leveres innovative løsninger med fokus på kvalitet, gennemløbstid, omkostninger samt design for manufacturing. Vi har en stor og højteknologisk maskinpark inden for 3D print og leverer både enkelte prototyper samt større serier. Læs mere.

HN Group A/S

En passioneret samarbejdspartner

HN Group er specialister og en unik leverandør inden for sprøjtestøbning, thermoformning, værktøjsfremstilling og udvikling. Med vores passion for og viden om håndværket skubber vi grænserne for løsninger i plast. Det er vores mission at rådgive, udvikle og producere løsninger som hjælper og forbedrer vores kunders processer og konkurrenceevne. Læs mere.

Stansomatic A/S

Vi sætter vores præg på dit projekt

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi er din erfarne og nytænkende sparringspartner fra idé over højteknologisk masseproduktion til tilpasning til den videre produktion. Med mere end 40 års erfaring og en stærk kultur for innovation, kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt. Læs mere.

Zebicon A/S

3D scanning og måleteknik

Zebicon leverer måletekniske serviceydelser og er specialister i 3D scanning, CT scanning og 3D koordinatmåling. Vi løser opgaver inden for reverse engineering, kvalitetskontrol og geometrisk inspektion på alle typer komponenter. Med avanceret måleudstyr og et hold af professionelle teknikere, giver vi dig unik viden om dit produkt og en uvildig målerapport, der er til at forstå. Læs mere.