Billedreportage fra Folkemødet 2016

Næsten 100.000 gæster nåede i sidste uge at besøge Folkemødet 2016 i Allinge. Plastindustrien deltog i en lang række debatter og aktiviteter, og vi har samlet de bedste billeder fra politikfestivalen i en reportage.

Del:

På trods af regnvejr og blæst i løbet af fredagen nåede politikfestivalen Folkemødet 2016 i Allinge alligevel at tiltrække næsten 100.000 gæster. Plastindustrien var naturligvis også på plads med en mindre delegation fra sekretariatet og bestyrelsesformand Søren Ulstrup.

I år var Plastindustrien aktivt med i endnu flere debatter og events end nogensinde før, og der var stor interesse for bl.a. at tale om rammebetingelser for ejerledede virksomheder, genanvendelse, cirkulær økonomi og plast i havet.

Vi har oplevet en rigtig stor interesse for at få repræsentanter fra Plastindustrien med i paneldebatter, og vi oplevede heldigvis også, at vores arrangementer var yderst velbesøgte. I løbet af Folkemødet fik vi også talt med en række folketingspolitikere, og de kontakter skal vi naturligvis følge op på i den kommende tid. Derudover fik vi også markeret os meget synligt på Twitter, der er det dagsordensættende medie på Folkemødet.

Thomas Drustrup, Adm. direktør i Plastindustrien

Vi bringer senere en mere dybdegående reportage på Plast.dk fra de arrangementer på Folkemødet, hvor Plastindustrien var medarrangør.

Nedenfor har vi samlet de bedste billeder fra Folkemødet 2016: