Se højdepunkter fra Plastdagen 2016

215 deltagere var den 12. maj med til at gøre Plastdagen 2016 i Industriens Hus til den største af sin slags i nyere tid. Nu kan du se en lang række billeder og højdepunkter fra arrangementet.

Del:

Det summede af liv i Industriens Hus, da mere end 200 deltog i Plastdagen 2016 den 12. maj. Traditionen tro blev arrangementet indledt af Plastindustriens ordinære generalforsamling.

Bestyrelsesformand Søren Ulstrup aflagde beretning fra året der var gået, og den blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Dernæst var der bl.a. valg til bestyrelsen, og sammensætningen af den nye bestyrelse kan ses via dette link.

Selve Plastdagen 2016 havde i år titlen ‘Hvordan ser fremtidens plastindustri ud’, og der derfor inviteret oplægsholdere, som fra vidt forskellige synsvinkler gav deres bud på de rammer, som danske plastvirksomheder sandsynligvis skal agere under i de kommende år. Præsentationerne fra oplægsholderne kan ses via dette link.

Ny udgave af Plastprisen

Plastdagen 2016 bød også på en overraskelse, da bestyrelsesformand Søren Ulstrup annoncerede, at Plastprisen bliver relanceret, hvorfor den ikke blev uddelt i år.

Fremover vil uddelingen af Plastprisen foregå således, at der i endnu højere grad er fokus på at få inddraget medlemmerne og på at få fortalt de gode historier om branchens virksomheder og produkter. De nye retningslinjer for nominering og uddeling af Plastprisen bliver offentliggjort efter sommerferien.

En pris blev der dog uddelt på Plastdagen 2016. Bestyrelsesformand Søren Ulstrup kunne nemlig afsløre, at bestyrelsen har besluttet at indstifte et æresmedlemskab af Plastindustrien. Et æresmedlemskab giver – udover hæderen – gratis adgang til middagen i forbindelse Plastindustriens årsdag resten af livet.

Det første æresmedlemskab af Plastindustrien blev tildelt Jens Uhl Nielsen fra DKI Plast, der har varetaget en lang række hverv inden for foreningen – bl.a. som posten som bestyrelsesmedlem frem til i år. Stort tillykke!

Billeder fra Plastdagen 2016

Nedenfor har vi samlet en række af de bedste billeder fra Plastdagen 2016:

 Sponsorer på Plastdagen 2016

Følgende virksomheder var sponsorer på Plastdagen 2016:

  • Kilde A/S Automation
  • Lautrup Chemicals
  • Primo
  • Stäubli