Fagfolk blev udfordret af Primo Danmark på byggemesse

På forårets store byggemesse – BYGGERI’16 – i Fredericia var Primo Danmark på plads for at overbevise de mange messedeltagere om, at der er mange fordele forbundet ved at vælge plastprodukter i byggeriet.

Del:

Repræsentanter fra Primo Danmark var bevæbnet til tænderne med skarpe argumenter, da virksomheden i foråret deltog på messen BYGGERI’16 i Fredericia.

– Der er masser af gode grunde til at vælge lister og ledningsskjulere i plast frem for fx i træ. Et produkt af plast hverken rådner, knækker eller flækker, når det bliver brugt, og det var vores hovedbudskab på BYGGERI’16, fortæller Jens Peter Jensen, salgschef hos Primo Danmark.

Jens Peter Jensen fortsætter:

– Det er vores erfaring, at dele af byggebranchen kan være ret konservativ, så det kræver lidt ekstra at få fx en tømrer til at afprøve nye løsninger og nye materialer. Imidlertid kan vi mærke, at vi får rigtig god respons, når vi får en direkte dialog her på messen. Mange bliver lidt provokeret af vores skarpe argumentation, og så bliver de nysgerrige efter at vide mere.

Primo Danmark er bl.a. i stand til at tilbyde byggebranchen moderne produkter, der er af højere kvalitet end mere traditionelle løsninger:

– Kort fortalt så giver plastmaterialet os mulighed for at bygge langt flere egenskaber og mere design ind i vores produkter. Med plast er formfriheden utrolig stor, så vi kan i høj grad imødekomme kundernes konkrete behov og ønsker. Jeg er sikker på, at den mangfoldighed vil få flere fagfolk til at få øjnene op for, hvorfor det er en god idé at vælge plastprodukter, afrunder Jens Peter Jensen.

I alt besøgte 26.285 personer BYGGERI’16.