Årsmøde i Maskinsektionen sætter fokus på Big Data

Big Data

Maskinsektionen afholder årsmøde den 26/11. På programmet er et oplæg fra Jens Fynbo om betydningen af 'Industri 4.0, digitalisering og Big Data i danske produktionsvirksomheden' og et socialt indslag i form af Wallmans Dinnershow i Cirkusbygningen. 

Del:

Torsdag den 26. november afholder Plastindustriens Maskinsektion årsmøde og generalforsamling i København.

Den faglige del af arrangementet bliver afholdt i Industriens Hus, og dernæst er der et socialt indslag i form af middag og show i Cirkusbygningen.

Programmet bliver indledt kl. 15.00, hvor sektionens generalforsamling finder sted.

Umiddelbart derefter er der oplæg fra Jens Fynbo fra Teknologisk Institut, hvor han er Sektionsleder for Robotteknologi – Produktion.

Jens Fynbos oplæg har titlen ‘Industri 4.0, digitalisering & Big Data i de danske produktionsvirksomheder’.

Oplægget handler om de potentielle gevinster, der er forbundet ved at udnytte Big Data i produktionen:

Big Data er blevet ”Big Business”, og danske produktionsvirksomheder kan drage nytte af den viden, Big Data kan give. Danske produktionsvirksomheder kan f.eks. optimere både produktionen, ressourceforbruget og spore fejl i produktionen, hvis de bliver bedre til at udnytte Big Data i produktionen.

Der er tale om en ny industriel dagsorden. Den store datamængde vi samler omkring produktion og administration, indeholder informationer som i den rette kombination giver ny viden, så det er nu vi skal i gang med at digitalisere produktionen, det kræver kun to ting – mod og en god plan.

6-stjernet underholdning i Cirkusbygningen

Når den faglige del af programmet er overstået kl. 17.00, er der afgang til Cirkusbygningen, hvor der kl. 18.00 er Wallmans Dinnershow.

Tidligere i år anmeldte Børsen Wallmans Dinnershow, hvor det fik hele 6-stjerner, så der er god grund til at glæde sig til både underholdning og middag.

Ledsagere er meget velkomne til at deltage i arrangementet.