Normann & Kock sælger stor sprøjtestøbemaskine til SP Moulding

Maskinleverandørern Normann & Koch ApS har netop solgt en stor sprøjtestøbemaskine til SP Moulding A/S i Juelsminde. Den nye investering sikrer, at SP Moulding kan producere store emner ubemandet.

Del:

Maskinleverandøren Normann & Kock ApS, der har hovedsæde i Snekkersten, oplyser, at de har leveret den hidtil største sprøjtestøbemaskine til SP Moulding A/S i Juelsminde. 

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med SP Moulding i mange år, og det samarbejde er nu blevet udvidet i form af leveringen af en Sumitomo SHI Demag 1300 ton maskine med en skudvolumen på 10981 ccm., fortæller Brian Toft, der er salgschef i Normann & Kock ApS.

Den nye sprøjtestøbemaskine, der netop er blevet installeret, er udstyret med bl.a. en elektrisk sprøjtestøbeenhed, der både giver stor nøjagtighed og samtidig en væsentlig energibesparelse. 

Længden på maskinen er 15 meter og totalvægten er på 91 ton. Maskinens fuldautomatiske proces med en 7-akset robot gør det muligt at producere store tekniske plastemner ubemandet. 

Fornylig har Normann & Kock ApS leveret to Sumitomo SHI Demag maskiner på hhv. 280 og 650 ton lukkekraft til SP Moulding A/S' produktion i Kina.

Annonce…###REKLAME###